Νέος συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο: 1.700 άτομα σε καραντίνα μετά τον θάνατο επιβάτη

Οι υγειονομικές αρχές στη Γαλλία έθεσαν σε καραντίνα περίπου 1.700 άτομα σε κρουαζιερόπλοιο που έδεσε στο Μπορντό, μετά τον θάνατο ενός επιβάτη και την εμφάνιση συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας σε δεκάδες άτομα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιβάτης που έχασε τη ζωή του ήταν 90 ετών, ενώ περίπου 50 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα που παραπέμπουν σε νοροϊό, ο οποίος προκαλεί οξεία γαστρεντερίτιδα.
Το πλοίο της Ambassador Cruise Line, στο οποίο επέβαιναν κυρίως Βρετανοί και Ιρλανδοί επιβάτες, έφτασε στο λιμάνι του Μπορντό τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, προερχόμενο από το Μπρεστ.
Το κρουαζιερόπλοιο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από τα Νησιά Σέτλαντ στις 6 Μαΐου και είχε πραγματοποιήσει στάσεις σε Μπέλφαστ, Λίβερπουλ και Μπρεστ, πριν φτάσει στη Γαλλία. Κανονικά, επόμενος προορισμός του ήταν η Ισπανία.
- 13 λεπτά πριν Φωτιά τώρα στην Φιλοθέη Αττικής
- 16 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: Πήραν υπογραφή 237 νέες θέσεις – Δείτε που
- 23 λεπτά πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε


















