Νέα παρέμβαση Τσίπρα για το ρεύμα: Πρόταση για μείωση λογαριασμών έως 40%
Στο θέμα της «ενεργειακής φτώχειας» επανέρχεται ο Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζοντας την κριτική που ασκεί στη κυβέρνηση για τη ΔΕΗ.
Σε σημερινή ανάρτησή του στο Instagram, ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει:
«Πολλοί Έλληνες αδυνατούν να ζεστάνουν επαρκώς το σπίτι τους τον χειμώνα, ειδικά στην επαρχία. Ελλάδα και Βουλγαρία καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στην ΕΕ στην Ενεργειακή Φτώχεια. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα με +7% ειναι πρώτη στις αυξήσεις τιμών στην Ενέργεια».
Ακολούθως, ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει τις βασικές προτάσεις του: «Η απάντηση είναι η Θέσπιση Ελάχιστης Εγγυημένης Ποσότητας Ηλεκτρικής Ενέργειας για όλα τα νοικοκυριά. Στόχος είναι η μείωση του τελικού λογαριασμού 30%-40%. Τα εργαλεία υπάρχουν, αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση».
- 28 λεπτά πριν Θέρμανση: Ακριβότερος ο φετινός χειμώνας – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές σε πετρέλαιο, ρεύμα και αέριο
- 51 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 2026: Έρχονται αποτελέσματα για 3.951 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο
- 1 ώρα πριν ΕΣΠΑ: Ποιοι μπορούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα επενδύσεων έως 800.000 ευρώ








