Γάμος στην Κρήτη έγινε… κερκίδα για τον ΟΦΗ – Απίστευτες εικόνες

Η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΟΦΗ μετά από 39 χρόνια δεν έφερε μόνο χαρά στα γήπεδα, αλλά μετατράπηκε σε αυθόρμητο πανηγύρι σε κάθε γωνιά της Κρήτης. Ακόμη και σε γαμήλια δεξίωση, το ποδοσφαιρικό πάθος κυριάρχησε, με μια νύφη να δίνει τον ρυθμό σε ένα σκηνικό που θύμιζε εξέδρα.
Ξέφρενο γλέντι στη δεξίωση
Η ιστορική νίκη του ΟΦΗ με 3-2 επί του ΠΑΟΚ στην παράταση του τελικού πυροδότησε κύμα ενθουσιασμού σε όλο το νησί. Σε έναν γάμο που βρισκόταν σε εξέλιξη, οι πανηγυρισμοί πήραν απρόσμενη τροπή, όταν η νύφη πήρε μια κόρνα και έδωσε το σύνθημα για… ποδοσφαιρική γιορτή.
Το σύνθημα που «άναψε» την ατμόσφαιρα
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο τραγουδιστής Γρηγόρης Σαμόλης ανέβηκε στο μικρόφωνο και ερμήνευσε το σύνθημα «Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει», ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους.
Για λίγα λεπτά, η δεξίωση μετατράπηκε σε… κερκίδα, με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν ενεργά στους πανηγυρισμούς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- 12 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Σήμερα (4/6) η ηλεκτρονική κληρωτίδα – Έρχονται τα αποτελέσματα για 2.628 μόνιμες προσλήψεις
- 12 λεπτά πριν Έρχονται αναδρομικά έως 3.500 ευρώ για 100.000 συνταξιούχους- Ποιοι θα τα πάρουν
- 27 λεπτά πριν Συναγερμός στον Πειραιά: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού


















