Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την καταβολή των μισθών πριν το Πάσχα σε εργαζόμενους που απασχολούνται μέσω προγραμμάτων της ΔΥΠΑ, μεταξύ των οποίων και οι συμμετέχοντες στα προγράμματα των 4.000 και 500 τραυματιοφορέων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στόχος είναι η πληρωμή να πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη, για όσους φορείς του Υπουργείου Υγείας έχουν αποστείλει εγκαίρως τις απαιτούμενες καταστάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ
Συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι μετά από έντονη πίεση που ασκήσαμε στη ΔΥΠΑ και στο Υπουργείο Εργασίας η εξόφληση του μισθού σας θα γίνει Μεγάλη Τετάρτη για όσους φορείς του Υπουργείου Υγείας έχουν στείλει τις καταστάσεις στις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΔΥΠΑ μέχρι την περασμένη Παρασκευή.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να εξοφληθούν το μισθό τους και οι συνάδελφοι των οποίων οι καταστάσεις απεστάλησαν από τους φορείς που εργάζονται σήμερα Μεγάλη Δευτέρα στις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.
Ευελπιστούμε ότι θα εξοφληθούν και αυτοί.
Είναι μεγάλη επιτυχία της ΠΟΕΔΗΝ. Συμβαίνει για πρώτη φορά παρότι συνέπεσαν οι ημέρες αυτές με τις αργίες του Πάσχα των Καθολικών.
Με σοβαρότητα, συνέπεια και αγωνιστικότητα, διεκδικούμε και κερδίζουμε αιτήματα για τους εργαζόμενους.
Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα σε όλους.