ΔΥΠΑ ΕΠΙΣΗΜΟ: Από 2 Απριλίου επιδόματα και Δώρο Πάσχα

Από την Πέμπτη 2 Απριλίου ξεκινά η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και του Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Υπηρεσίας.
Η διαδικασία αφορά την τακτική επιδότηση ανεργίας, το επίδομα εργασίας, την επιδότηση μακροχρόνιας ανεργίας, το βοήθημα ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και την προπληρωμή του Δώρου Πάσχα για επιδοτούμενους ανέργους, δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής άδειας και του επιδόματος εργασίας.
Όπως επισημαίνεται, οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν με απευθείας κατάθεση στους λογαριασμούς των προπληρωμένων καρτών των δικαιούχων, χωρίς να απαιτείται καμία επιπλέον ενέργεια από την πλευρά τους. Παράλληλα, η ΔΥΠΑ διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), καθώς η διαδικασία θα γίνει αυτόματα για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις.
Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι για τους ανέργους που έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας στο διάστημα από 2 έως 19 Απριλίου 2026, η προπληρωμή θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της σχετικής δήλωσης, η οποία υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του gov.gr.
ΔΤ – Από 2 Απριλίου η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ(1)
- 6 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 7 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία
- 11 λεπτά πριν Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοιχτή έως 10 Ιουλίου η πλατφόρμα για αιτήσεις – Η προθεσμία που πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι

















