Θεσσαλονίκη: Νεκρή 59χρονη στο σπίτι της – Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια

Σοκαριστική υπόθεση εξετάζουν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας μέσα στο σπίτι της, με τα πρώτα στοιχεία να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Νεκρή γυναίκα μέσα στο σπίτι της στον Εύοσμο
Το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί κλήθηκαν σε μονοκατοικία στην οδό Αρριανού, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό.
Στο εσωτερικό της κατοικίας εντοπίστηκε μια 59χρονη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.
Σενάριο εγκληματικής ενέργειας εξετάζουν οι Αρχές
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός της προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, χωρίς ωστόσο να έχουν εξαχθεί ακόμη ασφαλή συμπεράσματα.
Σε εξέλιξη η έρευνα
Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής, προκειμένου να πραγματοποιήσει την απαραίτητη εξέταση, ενώ οι Αρχές συλλέγουν στοιχεία για να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη μέσα στη μονοκατοικία.
- 13 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 21 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 23 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία















