25η Μαρτίου: Ολοκληρώθηκε η δοξολογία στην Μητρόπολη Αθηνών – Δείτε φωτογραφίες

Με κάθε επισημότητα και παρουσία της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας πραγματοποιείται το πρωί της Τετάρτης (25/3) η δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στον χώρο της τελετής, όπου τον υποδέχθηκε άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων αποδίδοντας τις προβλεπόμενες τιμές.
Μετά την ολοκλήρωση της δοξολογίας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στο Σύνταγμα, προκειμένου να παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Ποιοι έδωσαν το «παρών»
Στην τελετή στη Μητρόπολη Αθηνών παρευρίσκονται κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας.
Μεταξύ αυτών είναι ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, καθώς και οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.
Το «παρών» δίνουν επίσης ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.
Η δοξολογία αποτελεί την πρώτη κεντρική εκδήλωση της ημέρας, πριν την κορύφωση των εορτασμών με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.
Δείτε εικόνες:






- 20 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα


















