Η μοναξιά του βουλευτή

Το (επι-) φαινόμενο δεν είναι ασύνηθες. Όταν όμως συνοδεύεται από τρία διαφορετικά φωτογραφικά καρέ γίνεται άξιο σχολιασμού.
Θέμα, η μοναξιά του βουλευτή, σε μία αίθουσα -για την ακρίβεια στην Ολομέλεια-, χωρητικότητας 300 και πλέον ατόμων.
Είναι δε τέτοιο το κοντράστ που ο φακός του Μιχάλη Καραγιάννη (Eurokinissi) χρειάστηκε zoom in και zoom out για να αποτυπώσει την εικόνα.
Κατά τα άλλα, είναι μία συνηθισμένη μέρα κοινοβουλευτικού έργου όπου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, απεύθυνει ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό ή υφυπουργό προκειμένου να λάβει εμπερίστατη απάντηση για ένα ζέον ζήτημα που απασχολεί την εκλογική του περιφέρεια – και όχι μόνο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις στην αίθουσα της Ολομέλειας βρίσκονται, συνήθως, μόνο ο ερωτών και ο ερωτώμενος. Όμως δεν παύει -πέρα από την ουσία- η εικόνα να εντυπωσιάζει.
Ακολουθούν διαδοχικά οι τρεις διαφορετικές λήψεις έως ότου “εντοπιστεί” το “θέμα” του φακού:



- 10 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα


















