Κανονικά η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας μετά τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Σε κανονικούς ρυθμούς επανήλθε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκε η αντιπολεμική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος.
Η κινητοποίηση διοργανώθηκε από οργανώσεις και συλλογικότητες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις συνεχιζόμενες εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή. Για αρκετή ώρα, ωστόσο, η παρουσία των διαδηλωτών προκάλεσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε βασικούς δρόμους του κέντρου.
Από το Σύνταγμα στην πρεσβεία των ΗΠΑ
Αρχικά οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.
Η αστυνομία προχώρησε σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή της πορείας και να διασφαλιστεί η ομαλή κίνηση πεζών και οχημάτων.
Επανέρχεται η κυκλοφορία στο κέντρο
Με την ολοκλήρωση της κινητοποίησης, οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας άνοιξαν εκ νέου για την κυκλοφορία των οχημάτων. Έτσι, η κίνηση επανήλθε σταδιακά σε φυσιολογικά επίπεδα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.
- 13 λεπτά πριν Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Διαγραφή δανείων και στήριξη στους πυρόπληκτους
- 32 λεπτά πριν Επιδότηση προσωρινής στέγασης: Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται
- 54 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Νέα μηνύματα 112 για απομάκρυνση σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο









