Κουτσούμπας: «Drones που αναχαιτίστηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση τη Σούδα»

Η ένταση στη Μέση Ανατολή και οι επιπτώσεις της στην ευρύτερη περιοχή αποτέλεσαν αντικείμενο νέων αιχμηρών δηλώσεων από τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής, μίλησε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Κατά τη συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στον Περισσό, δύο από τα drones που αναχαιτίστηκαν πάνω από τον εναέριο χώρο της Κύπρου φέρονται να κατευθύνονταν προς τη βάση της Σούδας στην Κρήτη.
Η αναφορά αυτή έγινε στο πλαίσιο της ευρύτερης συζήτησης για τις εξελίξεις στην περιοχή και τη στρατιωτική δραστηριότητα που συνδέεται με τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.
«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η χώρα μας μετατρέπεται σε στόχο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
- 35 λεπτά πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 1 ώρα πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 2 ώρες πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια


















