Εξαφάνιση 15χρονου στην Πεντέλη – Missing Alert για τον Μαχντί Τάχα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πεντέλη για την εξαφάνιση του 15χρονου Μαχντί Τάχα, συριακής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.
Η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την υπόθεση σήμερα, 25/02/26, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του. Ο Μαχντί Τάχα έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατης σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.
Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, φούτερ και μαύρο μπουφάν, ενώ κρατούσε σχολικό σακίδιο.
Όποιος διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία καλείται να επικοινωνήσει άμεσα, όλο το 24ωρο, με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, με οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα της χώρας, καθώς και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου παρέχεται ζωντανή ενημέρωση για την υπόθεση.
- 3 λεπτά πριν Γιατί επιβλήθηκε πρόστιμο – μαμούθ στη Nestlé Hellas;
- 10 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Ποια προκήρυξη έχει πλαφόν στις δηλώσεις θέσεων;
- 18 λεπτά πριν Θα κάνει τελικά κόμμα ο Σαμαράς;

















