«Να μ’ αγαπάς»: Απόψε στις 20:00 στον ALPHA

Σε μια καμπή όπου τίποτα δεν μένει πια στο σκοτάδι, η δραματική σειρά «Να μ’ αγαπάς» επιστρέφει απόψε, 16 Φεβρουαρίου, στις 20:00, με ένα επεισόδιο που αλλάζει τις ισορροπίες. Το 69ο επεισόδιο φέρνει τους ήρωες αντιμέτωπους με ακραίες αποφάσεις, επικίνδυνα σχέδια και γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει.
Η Ζωή παραμένει βαθιά απογοητευμένη από τη στάση του Άγγελου, όταν μαθαίνει ότι εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι του Θεόφιλου. Την ίδια ώρα, ένα σχέδιο που στήνουν η Σοφία και ο Χάρης καταρρέει με δραματικό τρόπο, καθώς η Άννα και η Φωτεινή εγκλωβίζονται μέσα στο αυτοκίνητο, στο χείλος του γκρεμού.

Αγωνία, εκβιασμοί και ρήξεις
Ο Ορφέας και ο Λευτέρης πληροφορούνται το τροχαίο από τη Σοφία και σπεύδουν για βοήθεια, την ώρα που η Φωτεινή αρνείται να ενδώσει στις προσπάθειες επανασύνδεσης. Παράλληλα, η Σοφία δέχεται εκβιασμό από συνεργάτη της, ο οποίος απαιτεί υπέρογκο χρηματικό ποσό, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Ο Θεόφιλος, πιεσμένος από τις εξελίξεις, παραχωρεί τα ηνία της επιχείρησης στον Χάρη, ενώ η Νικαίτη και η Εβίτα προσπαθούν να τον πείσουν να φέρει πίσω τη Ζωή, σε μια προσπάθεια να αποκατασταθούν οι οικογενειακές ισορροπίες.
Η βία κορυφώνεται
Στο παρασκήνιο, ο Θεόφιλος προχωρά ένα βήμα παραπέρα και οργανώνει δολοφονική επίθεση εναντίον του Άγγελου. Το σχέδιο αποτυγχάνει, όμως ο Άγγελος εντοπίζεται βαριά τραυματισμένος, με τρεις σφαίρες στο σώμα, και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Ζωή και ο Λευτέρης αγωνιούν έξω από το χειρουργείο, ενώ οι εντάσεις κορυφώνονται όταν ο Ορφέας έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του.
Παρότι ο Άγγελος καταφέρνει τελικά να επιβιώσει, οι συνέπειες είναι αλυσιδωτές. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ορφέας παγιδεύεται και συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο σκοτεινών εξελίξεων.
- 16 λεπτά πριν ΑΣΕΠ – Αναπληρώσεις: Μόνιμοι διορισμοί στην ΑΑΔΕ – Ποιους αφορά η απόφαση
- 36 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 58 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»

















