Πάτρα: Φωτιά σε πολυκατοικία από διαρροή σόμπας υγραερίου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (10/02) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Πάτρα, έπειτα από εκδήλωση πυρκαγιάς στο ισόγειο πολυκατοικίας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Πριγκιπονήσων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η φωτιά προκλήθηκε από διαρροή σε σόμπα υγραερίου. Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, πέταξε τη σόμπα στον διάδρομο του κτιρίου και ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική.
Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς δύο πόρτες διαμερισμάτων είχαν αρχίσει να καίγονται, προκαλώντας αναστάτωση στους ενοίκους.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα η φωτιά να κατασβεστεί γρήγορα, χωρίς να κινδυνεύσει κανένα άτομο.
Για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί έρευνα το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
- 12 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 20 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 21 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία















