Εργασίες στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία 7–8 Φεβρουαρίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας λόγω εκτέλεσης εργασιών το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.
Ειδικότερα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, κατά τις ώρες 07:00 έως 15:00, καθώς και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, από τις 07:00 έως τις 10:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του ο.α. 23 και στη συμβολή της με την οδό Ηροδότου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες διαθέσιμες λωρίδες κυκλοφορίας.
Οι οδηγοί καλούνται να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να συμμορφώνονται με την υφιστάμενη οδική σήμανση.
- 2 λεπτά πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε
- 4 λεπτά πριν Θεοδωρικάκος: «Το πλαφόν στο κέρδος προστατεύει τους καταναλωτές αυτήν την περίοδο»
- 7 λεπτά πριν Ποιοι μπορούν να σβήσουν πρόστιμα και προσαυξήσεις της Εφορίας έως το 2026;


















