Φυλακές Μαλανδρίνου: Απόπειρα δολοφονίας σε κρατούμενο

Απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε χθες το απόγευμα (29/1) στις φυλακές Μαλανδρίνου, με στόχο κρατούμενο που φέρεται να είχε ρόλο εκτελεστή στην αποκαλούμενη «Greek Mafia».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άλλος κρατούμενος προσποιήθηκε πρόβλημα υγείας, προκειμένου να μεταφερθεί στο ιατρείο του σωφρονιστικού καταστήματος. Όπως αποδείχθηκε, το υποτιθέμενο πρόβλημα δεν υφίστατο, καθώς είχε στηθεί ενέδρα στον κρατούμενο γνωστό ως «Δήμο».
Όταν το θύμα, αλβανικής καταγωγής, έφτασε στο ιατρείο, δέχθηκε επίθεση από βαρυποινίτη ελληνικής καταγωγής, ο οποίος τον τραυμάτισε σοβαρά με αυτοσχέδιο μαχαίρι. Παρά τη σφοδρότητα της επίθεσης, ο κρατούμενος επέζησε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο φερόμενος δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο «Δήμος» φέρεται να είχε συμμετάσχει, μαζί με την ομάδα του, σε τουλάχιστον τρεις απόπειρες δολοφονίας κατά του Λάλα, γνωστού και ως «μάγειρα» της Greek Mafia. Ο τελευταίος είχε καταφέρει να επιβιώσει από όλες τις επιθέσεις, μέχρι τη δολοφονία του στην Αράχωβα την 1η Νοεμβρίου 2025.
- 59 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















