Άλιμος: Στο νοσοκομείο 13χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα 10 ανηλίκων

Σοβαρό περιστατικό ανήλικης βίας σημειώθηκε στον Άλιμο, με θύμα έναν 13χρονο μαθητή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που φέρεται να δέχθηκε από ομάδα δέκα ανηλίκων. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση των δραστών.
Πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό
Σύμφωνα με τις καταθέσεις, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής, ομάδα ανήλικων μαθητών πλησίασε τον 13χρονο. Αρχικά σημειώθηκε λεκτική αντιπαράθεση, ωστόσο η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα και ακολούθησε βίαιη επίθεση, με επαναλαμβανόμενα χτυπήματα στο σώμα και το πρόσωπο του παιδιού.
Σοβαρός τραυματισμός και μεταφορά στο νοσοκομείο
Από τον άγριο ξυλοδαρμό, ο ανήλικος υπέστη κάταγμα στο οστό κάτω από το μάτι, γεγονός που κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρό. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο να μεταφέρει τον 13χρονο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Εκεί, οι γιατροί τον εισήγαγαν στη χειρουργική κλινική, όπου και νοσηλεύεται.
Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αλίμου, η οποία συλλέγει μαρτυρίες και οπτικό υλικό, προκειμένου να ρίξει φως στα ακριβή αίτια της επίθεσης. Παράλληλα, οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν τους ανήλικους εμπλεκόμενους, ενώ η υπόθεση προκαλεί έντονο προβληματισμό για την έξαρση της σχολικής και νεανικής βίας.
- 19 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν















