Τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών–Λαμίας
Κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιανουαρίου στη Νέα Εθνική Οδός Αθηνών–Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λίγο μετά τα διόδια Αφιδνών.
Η δυσχέρεια στην κυκλοφορία προκλήθηκε από την ανατροπή οχήματος, γεγονός που οδήγησε σε χαμηλές ταχύτητες και καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας και στην απομάκρυνση του οχήματος από το οδόστρωμα, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή ροή των οχημάτων.
- 34 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 7Κ/2026: 3.262 μόνιμες προσλήψεις για 37 ειδικότητες – Δείτε τη λίστα
- 1 ώρα πριν Σύνταξη στα 62 για παλαιούς ασφαλισμένους: Οι προϋποθέσεις για μειωμένη σύνταξη και τα ένσημα που απαιτούνται
- 2 ώρες πριν Επίδομα παιδιού Α21: Ποιοι πληρώνονται εκτάκτως στις 9 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









