Λατινοπούλου για αμβλώσεις: «Ο νόμος δεν πρέπει να αλλάξει – Δεν θα έκανα έκτρωση»

Λατινοπούλου για αμβλώσεις: «Ο νόμος δεν πρέπει να αλλάξει – Δεν θα έκανα έκτρωση»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Την άποψη ότι ο ισχύων νόμος για τις αμβλώσεις δεν πρέπει να αλλάξει εξέφρασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρία Καρυστιανού, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η ίδια, λόγω προσωπικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων, δεν θα προχωρούσε σε έκτρωση.

Όπως ανέφερε, με εξαίρεση ακραίες περιπτώσεις όπως ο βιασμός, δεν θα επέλεγε την άμβλωση, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα είναι επαρκές και ισορροπημένο. «Ο νόμος που ισχύει σήμερα προστατεύει τόσο τα δικαιώματα της γυναίκας όσο και του εμβρύου και δεν πρέπει να αλλάξει», υπογράμμισε.

Η κ. Λατινοπούλου επανέλαβε τη θέση της ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στον νόμο, αλλά στην ελλιπή ενημέρωση των νέων γυναικών. Όπως είπε, πολλές φορές η άμβλωση αντιμετωπίζεται λανθασμένα ως μέθοδος αντισύλληψης, κάτι που χαρακτήρισε σοβαρό ζήτημα για το κράτος. Μάλιστα, περιέγραψε τον νόμο ως «άριστο», επισημαίνοντας ότι μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά και για γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση.

«Η Καρυστιανού δεν θα πάρει τους ψηφοφόρους μας»

Αναφερόμενη στις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν πιθανή μετακίνηση ψηφοφόρων προς κόμμα που συνδέεται με τη Μαρία Καρυστιανού, η κ. Λατινοπούλου δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με αυτές τις εκτιμήσεις. Τόνισε ότι η ίδια «ποτέ δεν καπηλεύτηκε την τραγωδία των Τεμπών» και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η δεξαμενή ψηφοφόρων της Φωνή Λογικής δεν επηρεάζεται.

Σε ερώτηση για το αν τα δύο κόμματα θα βρεθούν αντιμέτωπα στον χώρο της ακροδεξιάς, απάντησε κατηγορηματικά ότι η Φωνή Λογικής δεν ανήκει σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Όπως διευκρίνισε, τοποθετεί το κόμμα της στην κεντροδεξιά και τη δεξιά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θεωρεί την κ. Καρυστιανού πολιτικά συγγενή ή δεξιότερη από την ίδια.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε θετικά στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας ότι τη χαιρέτισε όπως «κάθε λογικός πολίτης στη Δύση». Όπως είπε, πολλοί είδαν σε αυτή την εξέλιξη το τέλος πολιτικών που συνδέονται με τη λεγόμενη woke ατζέντα, την παράνομη μετανάστευση και την απώλεια εθνικού ελέγχου.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr