Από την Ισπανία στη Γαλλία: Η γάτα που γύρισε μόνη της στο σπίτι
Ο Πάτρικ και η σύζυγός του, Έβεϊν, ακόμη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη.
Στις 9 Ιανουαρίου, πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή της, είχαν ξανά στα χέρια τους τη Φιλού, τη γάτα που είχαν χάσει το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ισπανία και πίστευαν ότι δεν θα έβρισκαν ποτέ.
Παρ’ όλα αυτά, το ζώο κατάφερε να επιστρέψει μόνο του στη Γαλλία, έχοντας καλύψει απόσταση περίπου 250 χιλιομέτρων.
Η ιστορία ξεκίνησε στις 9 Αυγούστου, κατά την επιστροφή του ζευγαριού από την περιοχή του ποταμού Έβρου.
Σε στάση ανεφοδιασμού σε πρατήριο καυσίμων στο Μασανέτ ντε λα Σέλβα, κοντά στη Χιρόνα, η Φιλού φαίνεται πως βγήκε από το ανοιχτό παράθυρο του τροχόσπιτου, χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτή η απουσία της.
Όταν οι ιδιοκτήτες της κατάλαβαν τι είχε συμβεί, επέστρεψαν στο σημείο την επόμενη ημέρα. Αναζήτησαν τη γάτα στη γύρω περιοχή, άφησαν τροφή και ζήτησαν βοήθεια από το προσωπικό του πρατηρίου.
- Μόλις τώρα Meteo.gr: Πάνω από 480.000 καμένα στρέμματα στη Δυτική Αττική σε εννέα χρόνια
- 22 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε ξανά το 112 για Λούμπα, Μορφέικα και Άνω Αλεποχώρι
- 26 λεπτά πριν Η απαλλαγή των υπηρεσιών εκπαίδευσης από τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή









