Η θάλασσα «κατάπιε» τους δρόμους στη Λήμνο

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στη Λήμνος, καθώς οι ισχυροί νότιοι άνεμοι έχουν σηκώσει τη θάλασσα και έχουν μετατρέψει κεντρικούς δρόμους σε προέκταση του υγρού στοιχείου.
Το θαλασσινό νερό κάλυψε μεγάλο τμήμα του οδοστρώματος μπροστά από το Λιμεναρχείο, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν ακόμη και κάδους απορριμμάτων. Σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός LimnosFM 100, ακούγεται χαρακτηριστικά πολίτης να σχολιάζει: «Αν ήταν αυτοκίνητο, θα το είχε φέρει εδώ».
Λόγω της επικίνδυνης κατάστασης, το Λιμεναρχείο είχε εκδώσει ήδη από την Τετάρτη έκτακτη σύσταση προς τους οδηγούς για την απομάκρυνση των οχημάτων από τον χώρο στάθμευσης του λιμανιού στη Μύρινα, προκειμένου να αποφευχθούν ζημιές από τη θαλασσοταραχή και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
- 1 λεπτό πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε
- 2 λεπτά πριν Θεοδωρικάκος: «Το πλαφόν στο κέρδος προστατεύει τους καταναλωτές αυτήν την περίοδο»
- 6 λεπτά πριν Ποιοι μπορούν να σβήσουν πρόστιμα και προσαυξήσεις της Εφορίας έως το 2026;


















