Ρόδος: Σύλληψη 29χρονου για παράνομη διάθεση αλκοόλ σε ανήλικο

Ακόμη ένα περιστατικό παράνομης διάθεσης αλκοόλ σε ανήλικο καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς στη Ρόδος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανήλικος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Για την υπόθεση κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη ενός 29χρονου, που φέρεται να είχε την ευθύνη του καταστήματος και να επέτρεψε τη διάθεση αλκοολούχου ποτού στον ανήλικο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων από την κατανάλωση αλκοόλ και προϊόντων καπνού.
Παράλληλα, συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου, κατηγορούμενη για το αδίκημα της έκθεσης. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ στο κατάστημα επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
- 18 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν















