Κομοτηνή: Βαμβάκι και άχυρα στο γραφείο Στυλιανίδη – «Δεν κρύβομαι, είμαι εδώ» απαντά ο βουλευτής

Σε συμβολική αλλά έντονη κινητοποίηση προχώρησαν αγρότες από το μπλόκο της Εγνατία Οδός στο τμήμα Κομοτηνή–Ξάνθη, αφήνοντας βαμβάκι, άχυρα και καλαμπόκια έξω από το γραφείο του βουλευτή Ροδόπης της Νέα Δημοκρατία, Ευριπίδης Στυλιανίδης, στην Κομοτηνή.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, την ώρα της ενέργειας ο βουλευτής και οι συνεργάτες του απουσίαζαν, λόγω των εορτών.
Οι αγρότες άφησαν τα προϊόντα τόσο στην είσοδο της πολυκατοικίας όσο και στην πόρτα του γραφείου, χαρακτηρίζοντας την κίνηση «ακτιβιστική», όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής, Νίκος Μποτρότσος.
Η απάντηση Στυλιανίδη: «Δεν κρύβομαι – στηρίζω τα δίκαια αιτήματα»
Μιλώντας στο τοπικό ραδιόφωνο, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι βρίσκεται στην Κομοτηνή, κινείται στην αγορά και ακούει καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως παραμένει διαθέσιμος για ουσιαστικό διάλογο, σημειώνοντας ότι οι αγρότες γνώριζαν πού μπορεί να τον βρουν.
Όπως υπογράμμισε, στήριξε από την πρώτη στιγμή τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, τόσο δημόσια όσο και ενώπιον του πρωθυπουργού, αλλά και με συνεχείς παρεμβάσεις προς τον αρμόδιο υπουργό.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι αρκετά αιτήματα έχουν ήδη μπει σε τροχιά λύσης, εξέλιξη που –όπως είπε– γνωρίζουν και οι ίδιοι οι αγρότες.
«Όχι σε ακραίες ενέργειες που αδικούν τον αγώνα»
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής άσκησε κριτική σε ακραίες πρακτικές, επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν την κουλτούρα και το ήθος του αγροτικού κόσμου στη Ροδόπη.
Όπως ανέφερε, όταν παρεισφρέουν ακραία στοιχεία με πολιτικές σκοπιμότητες, υπονομεύουν τον συλλογικό αγώνα και δυσκολεύουν την αποτελεσματική διεκδίκηση λύσεων.
Κλείνοντας, κάλεσε σε επιστροφή στη λογική και στον διάλογο, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η Πολιτεία οφείλει να πράξει τα προβλεπόμενα, με στόχο την ομαλότητα και τη δημόσια τάξη.
Δείτε τις φωτογραφίες:

- 4 λεπτά πριν Γιατί επιβλήθηκε πρόστιμο – μαμούθ στη Nestlé Hellas;
- 11 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Ποια προκήρυξη έχει πλαφόν στις δηλώσεις θέσεων;
- 19 λεπτά πριν Θα κάνει τελικά κόμμα ο Σαμαράς;


















