Ρεβεγιόν με… χρυσές φιάλες: Πόσο κοστίζει φέτος η έξοδος στα μπουζούκια

Σε ρυθμούς sold out κινούνται τα μπουζούκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με τα γιορτινά ρεβεγιόν να «κλειδώνουν» εδώ και ημέρες. Η αυξημένη ζήτηση έχει ανεβάσει αισθητά τις τιμές, ιδιαίτερα για τα πρώτα τραπέζια και τις premium φιάλες, που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν ακόμη και τις 5.000 ευρώ.
Οι κεντρικές πίστες καταγράφουν πληρότητα, ενώ σε αρκετά σχήματα η διαθεσιμότητα είναι πλέον περιορισμένη, είτε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες είτε μόνο με επιλογή φιάλης. Τα ρεβεγιόν αποτελούν και φέτος μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για όσους θέλουν να γιορτάσουν τις ημέρες των εορτών με ζωντανή μουσική και γνωστά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης.

Ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη: Πόσο κοστίζει η έξοδος στις πίστες
Στη Θεσσαλονίκη, ένα από τα σχήματα που συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον είναι εκείνο με τους Πάνο Κιάμο και Πάολα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πίστα διατηρεί διαθεσιμότητα για όλες τις ημέρες των εορτών, με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής:
- Απλή φιάλη: 220 ευρώ
- Special φιάλη: 280 ευρώ
- Premium φιάλη: 330 ευρώ (για 4 άτομα)
Οι κρατήσεις συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ οι επιχειρηματίες της νύχτας εκτιμούν ότι μέχρι τις ημέρες των γιορτών οι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις θα έχουν εξαντληθεί.
- 42 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου

















