Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 14χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Στο νοσοκομείο κατέληξε μια 14χρονη στο Ηράκλειο, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατανάλωσε αλκοολούχα ποτά μαζί με 15χρονη φίλη της, ενώ βρίσκονταν σε σπίτι. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η 14χρονη παρουσίασε συμπτώματα που κρίθηκαν ανησυχητικά και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).
Η ανήλικη νοσηλεύτηκε για μία ημέρα και πήρε εξιτήριο την επόμενη ημέρα, αφού η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιήθηκε.
Για την υπόθεση συνελήφθη η 15χρονη φίλη της, καθώς και η μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
- 6 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 7 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία
- 11 λεπτά πριν Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοιχτή έως 10 Ιουλίου η πλατφόρμα για αιτήσεις – Η προθεσμία που πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι















