Φρίκη στη Ρόδο: 32χρονος φέρεται να χτύπησε και να έκαψε με τσιγάρα στο πρόσωπο δύο νήπια

Αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο βρίσκεται σήμερα (01/12) ένας 32χρονος, ο οποίος θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω για την κακοποίηση των δύο ανήλικων παιδιών της συντρόφου του, ηλικίας 3,5 ετών και 8 μηνών. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται να χτύπησε τα παιδιά με γροθιές και κλωτσιές, ενώ φέρεται επίσης να έσβησε αναμμένα τσιγάρα στα πρόσωπα και στα σώματά τους.
Τα περιστατικά φέρονται να εκτυλίχθηκαν στο Φαληράκι της Ρόδου, από τις 2 έως τις 15 Ιουνίου 2025. Μετά τη σύλληψή του και την απολογία του, ο 32χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Ο 32χρονος θα δικαστεί για:
- Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, που αφορά «μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου και ψυχικού πόνου, ικανή να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη με θύμα ανήλικο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».
- Ενδοοικογενειακή απειλή.
Όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, το κατηγορητήριο περιγράφει πως ο 32χρονος φέρεται να χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές τα δύο παιδιά της αλλοδαπής συντρόφου του, με την οποία ζούσαν μαζί. Τα παιδιά, ηλικίας 3,5 ετών και 8 μηνών, φέρεται επίσης ότι υπέστησαν εγκαύματα, καθώς ο κατηγορούμενος «έσβησε αναμμένα τσιγάρα στο πρόσωπο και στο σώμα τους».
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 32χρονος «προκάλεσε με τις πράξεις του αυτές μεθοδευμένα έντονο σωματικό και ψυχικό πόνο, ικανό να επιφέρει ψυχική βλάβη σε αυτά, καθόσον τους χτύπησε επανειλημμένως, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες της βίαιης συμπεριφοράς του».
Η κατηγορία για απειλή
Επιπλέον, κατηγορείται ότι στις 15 Ιουνίου 2025 απείλησε τη σύντροφό του λέγοντάς της:
«Θα σε σκοτώσω αν φύγεις από το σπίτι».
Την επόμενη ημέρα, στις 16 Ιουνίου 2025, η μητέρα των παιδιών πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον 32χρονο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Η απολογία του κατηγορούμενου
Με τη συνήγορό του, κα Στεφανία Καρακατσάνη, ο 32χρονος αρνήθηκε τα πάντα.
Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, ισχυρίστηκε:
- ότι ποτέ δεν χτύπησε τα παιδιά,
- ότι η μητέρα τους τα χτυπούσε όταν εκείνος έλειπε,
- ότι ουδέποτε απείλησε τη σύντροφό του,
- και πως τα παιδιά «έκλαιγαν γιατί τους έπαιρνε το κινητό με το οποίο έπαιζαν πολύ ώρα».
Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, οδηγώντας τον στη φυλακή.
- 18 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν















