Κεραυνός χτύπησε στρατόπεδο στο Μεσολόγγι – Τέσσερις φαντάροι στο νοσοκομείο
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις στρατιώτες από το στρατόπεδο του Μεσολογγίου, έπειτα από πτώση κεραυνού το βράδυ της Πέμπτης 27/11, στη διάρκεια της σφοδρής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φαντάροι βρίσκονταν μέσα στον θάλαμο, όταν τους χτύπησε ο κεραυνός.
Τρεις από αυτούς διακομίστηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο, με αποτέλεσμα να λάβουν εξιτήριο σήμερα. Ωστόσο, ο τέταρτος στρατιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, καθώς η κατάστασή του θεωρήθηκε πιο σοβαρή. Φέρεται να αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα μετά την ηλεκτροπληξία που υπέστη.
Οι τραυματίες καταγγέλλουν ότι νερά μπήκαν μέσα στους θαλάμους, την ώρα που η κακοκαιρία έπληττε την περιοχή, στοιχείο που, όπως λένε, συνέβαλε στην επικινδυνότητα του περιστατικού.
- 15 λεπτά πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 16 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 30 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο









