Συγκλονίζει η κατάθεση ηθοποιού στη δίκη του σκηνοθέτη – «Μας έχει καταστρέψει»

Συγκλονίζει η κατάθεση ηθοποιού στη δίκη του σκηνοθέτη – «Μας έχει καταστρέψει»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Με την κατάθεση μίας ηθοποιού, της οποίας η αδελφή έχει καταγγείλει τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για απόπειρα βιασμού, συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του κατηγορούμενου.

Η μάρτυρας, εμφανώς συγκινημένη σε αρκετά σημεία της κατάθεσής της, περιέγραψε όσα έμαθε από την αδελφή της και πώς αντιλήφθηκε εκ των υστέρων τη συμπεριφορά του κατηγορούμενου. «Καταλαβαίνω εκ των υστέρων γιατί είχε αυτή τη συμπεριφορά. Ο κατηγορούμενος ήταν ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, του σπιτιού, τη βίαζε και ήταν ο λόγος που ήταν χάλια…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, το καλοκαίρι του 2015 η αδελφή της τής αποκάλυψε τι είχε συμβεί. «Ήμουν σε σοκ… πανικοβλήθηκα», σημείωσε, προσθέτοντας ότι αρκετά χρόνια αργότερα εκείνη της περιέγραψε με περισσότερες λεπτομέρειες τις σκηνές των επιθέσεων.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη δική της σχέση με τον κατηγορούμενο, τον οποίο επίσης έχει καταγγείλει για βιασμό — υπόθεση όμως που δεν έφτασε ποτέ στο ακροατήριο. Όπως εξήγησε, διατήρησαν οικογενειακές σχέσεις ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

«Είναι πράγματα που προσπαθούμε τόσα χρόνια να τα ξεχάσουμε γιατί μας έχει καταστρέψει. Μου ζητάτε να θυμηθώ γεγονότα πριν και μετά από πράγματα που δεν ήξερα… Εγώ θυμάμαι την ώρα του δικού μου βιασμού, τον πόνο, τα κλάματα…», είπε φορτισμένη, εξηγώντας πως αδυνατεί να ανακαλέσει όλες τις λεπτομέρειες.

Η μάρτυρας αποκάλυψε ακόμη ότι, όταν αποφάσισε να μιλήσει σε φίλους για όσα είχε βιώσει, «πολλοί μου είπαν: έχω και μια φίλη που της συνέβη αυτό ή το άλλο. Σίγουρα έλαβα πληροφορίες για 10-15 κοπέλες».

Σε ερώτηση της προέδρου του δικαστηρίου αν προέτρεψε κάποιες από αυτές να προβούν σε καταγγελία, η μάρτυρας απάντησε:
«Όχι, γιατί πριν το 2021 δεν το είχαμε κάνει ούτε εμείς για τον εαυτό μας».

Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία παρών ήταν και ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, ενώ η δίκη συνεχίζεται.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr