Σφοδρές αντιδράσεις για τις συγχωνεύσεις τμημάτων – Γονείς και δάσκαλοι έξω από το Υπουργείο Παιδείας

Γονείς και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας, διαμαρτυρόμενοι για τη συγχώνευση των ολιγομελών τμημάτων στα σχολεία.
Την κινητοποίηση διοργανώνει η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, και ζητά την ανάκληση όλων των συγχωνεύσεων τμημάτων, καθώς και την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων με διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών.
Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας στην Αθήνα.
Οι συμμετέχοντες υπογραμμίζουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, καταγγέλλοντας πως οι ελλείψεις και οι συγχωνεύσεις πλήττουν τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών.
- 53 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν















