Άγιος Έρωτας: Το trailer του αποψινού επεισοδίου (20/10)

Η στιγμή που περίμενε η Χλόη, επιτέλους φθάνει! Η Χριστίνα περνά ένα βράδυ μαζί με τον Αντρέα, σε μια προσπάθεια να του αποσπάσει πληροφορίες.
Μετά τη σύγκρουσή της με τον Χάρη και την Αναστασία, η Σοφία βρίσκει παρηγοριά στον Παύλο, που της ορκίζεται πως θα συνετίσει τον άντρα της.
Η Χλόη αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του πατρός Νικολάου και να παρουσιαστεί με ψεύτικη ταυτότητα στους θετούς γονείς της κόρης της.
Η Ειρήνη ζητά από τον Στέφανο την έγκρισή του για να ανοίξει αρωματοπωλείο.
Η Χριστίνα περνά τη βραδιά της με τον Αντρέα, προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον Παύλο.
Η οικειότητα μεταξύ τους εγείρει την ανησυχία του Κυριάκου, που υποπτεύεται τα ύπουλα σχέδια της Χριστίνας.
Ο Παύλος, έξαλλος, εισβάλλει στο σπίτι της Σμαρώς και απειλεί ευθέως τον Χάρη, αφήνοντας υπόνοιες μπροστά στους δικούς του για κάποιο ένοχο μυστικό από το παρελθόν του.
Κι ενώ η Χλόη, συγκινημένη, γνωρίζει για πρώτη φορά την κόρη της, την ίδια στιγμή ένας μυστηριώδης άγνωστος απειλεί τη ζωή του Πέτρου…
Δείτε το trailer
Άγιος Έρωτας: Η Ειρήνη ανοίγει το αρωματοπωλείο με παράνομα λεφτά
Η Ειρήνη θα ανοίξει το αρωματοπωλείο της, με την βοήθεια του Πέτρου και με παράνομα χρήματα.
Η ομολογία του Χάρη οδηγεί στη σύλληψη της Χριστίνας και το σκάνδαλο αναστατώνει τη Στέρνα.
Ο Αντρέας προσπαθεί να προστατεύσει και τους δύο, πιέζοντας τη Χριστίνα να δεχτεί τη συμφωνία με τη χωροφυλακή και να αποσύρει το άλλοθι που έχει δώσει στον Παύλο.
O Πέτρος βοηθάει την Ειρήνη και τον Στέφανο. Η Σοφία καταφέρνει να επισκεφτεί τον Χάρη στο κρατητήριο, αφήνοντας την Αναστασία συντετριμμένη.
Τα νέα για την υγεία της Πετρούλας συγκλονίζουν τον πατέρα Νικόλαο, που καλείται να πάρει μια
δύσκολη απόφαση. Στη Βόνιτσα, η Χλόη και ο Αργύρης επισκέπτονται τη μικρή Ελευθερία.
Η συμπεριφορά του Γιάννου τους γεμίζει ανησυχία και τους ωθεί να δράσουν με απρόσμενο τρόπο.
Ο Στέφανος, στην προσπάθειά του να βοηθήσει την Ειρήνη με το αρωματοπωλείο, δέχεται μια ανορθόδοξη προσφορά από τον Πέτρο.
Ο Παύλος, από την άλλη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη στήριξη της Χριστίνας, της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση που θα τη φέρει μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς “Άγιος Έρωτας”.
Η Πετρούλα ξεψυχά – Το δράμα του Νικόλαου
Η ζωή της Πετρούλας θα βρεθεί σε κίνδυνο και η γυναίκα θα φτάσει κοντά στον θάνατο, με τον Νικόλαο να έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση.
Ο Πέτρος κατευνάζει την καχυποψία του Κυριάκου και κερδίζει τη συμπόνια του, εκφράζοντας δήθεν τον φόβο του, ότι η συχνή επαφή της Χλόης με τον Αργύρη, μπορεί να οδηγήσει στο να χάσει τον γιυο του.
Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τη Χλόη, αφού ο χωροφύλακας του ρίχνει ένα υπονοούμενο, μπροστά της, για τα …ακριβά δώρα που έκανε στα κορίτσια του οίκου ανοχής.
O Νικόλαος παίρνει μια πολύ δύσκολη απόφαση
Ο Χάρης συγκρούεται με τον Παύλο, κατηγορώντας τον πως μίλησε στον Ιωάννου για τον Βλάση.
Ο Αντρέας, κρυφά από τον Νικηφόρο, βάζει τον Τόλη να μεταφέρει ψευδές μήνυμα στον Παύλο, ότι η Χωροφυλακή δεν έχει τίποτα εναντίον του.
Ο Χάρης ομολογεί στην Αναστασία όλη την αλήθεια για τον Βλάση και παρουσιάζεται μπροστά στον ενωμοτάρχη για να ομολογήσει.
Η Πόπη, χτυπημένη μετά από ένα ακόμη βίαιο ξέσπασμα του Γιάννου, ζητά από τον Νικόλαο να επικοινωνήσει μαζί της η Αγάπη-Χλόη και, όταν εκείνη το κάνει, η Πόπη την ικετεύει να πάει στη Βόνιτσα γιατί το παιδί της κινδυνεύει!
Η Δέσποινα επιπλήττει τον πατέρα Νικόλαο για τις συνεχείς απουσίες του από το σχολείο και αφήνει υπονοούμενο ότι μπορεί να τον απομακρύνει από τα καθήκοντά του.
Η Πετρούλα μαθαίνει από τι πάσχει τελικά. Ο Νικηφόρος είναι πολύ κοντά στο να πετύχει μια νίκη της χωροφυλακής, ενώ ο Παύλος αρχίζει να νιώθει για μια ακόμη φορά τον κλοιό να στενεύει γύρω του. Η Χριστίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό γεγονός.
- 36 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου













