Τηλεθέαση 14/10: O ALPHA κυριαρχεί και πάλι στην Prime Time- Ποιες σειρές σάρωσαν την τηλεθέαση

Ο ALPHA συνεχίζει να κυριαρχεί στην Prime Time, καταφέρνοντας να τοποθετήσει τρεις σειρές του στην πρώτη τετράδα της τηλεθέασης. Στην κορυφή παραμένει ο «Άγιος Έρωτας» με 20,3%, ακολουθεί το «Να Μ’ Αγαπάς» με 20,1%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η «Η Γη της Ελιάς» του MEGA με 16,5%. Στην πεντάδα κάνει δυναμική επανεμφάνιση το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 με 15,8%, μαζί με το «Porto Leone: Στη Γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια» του ALPHA με 15,8%.
Στις πρωινές ζώνες, η «Κοινωνία ώρα MEGA» πρωταγωνιστεί στο Early Morning με 24,6%, αφήνοντας πίσω τη «Πρώτη Εικόνα» (22,6%) και το «Σήμερα» (20,9%). Στις πρωινές εκπομπές, προβάδισμα έχουν οι «Αταίριαστοι» με 21,7%, ενώ στην τρίτη θέση εισέρχεται δυναμικά το «Buongiorno» του MEGA με 14,3%.
Στο μεσημεριανό πρόγραμμα, οι «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1 διατηρούν την πρωτιά με 18,3%, ενώ το «Όπου υπάρχει Ελλάδα» του ΣΚΑΪ καταγράφει 12,3%. Στην απογευματινή ζώνη, κορυφαίο παραμένει το «Live News» του MEGA με 24,7%, με τον «Τροχό της Τύχης» (17,5% – STAR) και το «Deal» (17,5% – ALPHA) να ακολουθούν.
Στα δελτία ειδήσεων, το κεντρικό δελτίο του MEGA συγκεντρώνει 17,2%, με τον ALPHA στη δεύτερη θέση με 13,4% και τον ΑΝΤ1 στην τρίτη με 11,7%.
Στο Late Night, πρώτο παραμένει το «The 2night Show» του ΑΝΤ1 με 12,6%, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή του απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.
Συνολικά, η εικόνα των τηλεθεάσεων δείχνει έναν σαφή ανταγωνισμό μεταξύ των καναλιών, με τον ALPHA να κυριαρχεί στην Prime Time, το MEGA να κρατά ισχυρή παρουσία σε πρωινές και απογευματινές ζώνες, και τον ΑΝΤ1 να επιδεικνύει σταθερές επιδόσεις σε μεσημεριανές και Late Night ζώνες.
Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις στο σύνολο ανά ζώνη:
Early Morning πρωϊνή ζώνη
Πρώτη θέση για την “Κοινωνία ώρα MEGA” 24,6% [MEGA]
Δεύτερη η “Πρώτη Εικόνα” 22,6% [ΣΚΑΪ]
Ακολουθεί το “Σήμερα” 20,9% [ΣΚΑΪ]
Πρωϊνές εκπομπές
Προβάδισμα έχουν πάλι οι “Αταίριαστοι” 21,7% [ΣΚΑΪ]
Δεύτερη θέση για το “Live You” 14,9% [ΣΚΑΪ]
Τρίτο το “Buongiorno” 14,3% [MEGA]
Τέταρτη θέση για το “Πρωϊνό” 13,4% [ΑΝΤ1]
Μεσημεριανές Εκπομπές
Περίπατος και πάλι για τις “Αποκαλύψεις” 18,3% [ΑΝΤ1]
Δυναμική επιστροφή για το “Όπου υπάρχει Ελλάδα” 12,3% [ΣΚΑΪ]
Απογευματινές Εκπομπές
Πρωτιά με διαφορά για το “Live News” 24,7% [MEGA]
Ακολουθούν ο “Τροχός της Τύχης” 17,5% [STAR]
και “Deal” 17,5% [ALPHA]
Δελτία Ειδήσεων
Κεντρικό Δελτίο 17,2% [MEGA]
Κεντρικό Δελτίο 13,4% [ALPHA]
Κεντρικό Δελτίο 11,7% [ΑΝΤ1]
Κεντρικό Δελτίο 11,1% [STAR]
Κεντρικό Δελτίο 8,1% [ΣΚΑΪ]
Prime Time
Πρώτος και πάλι ο “Άγιος Έρωτας” 20,3% [ALPHA]
Κοντά του “Να Μ’ Αγαπάς” 20,1% [ALPHA]
Τρίτη η “Η Γη της Ελιάς” 16,5% [MEGA]
Ακολουθούν το “Porto Leone: Στη Γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια” 15,8% [ALPHA]
και το “Grand Hotel” 15,8% [ΑΝΤ1]
Late Night
Πρώτο και πάλι το “Τhe 2night Show” 12,6% [ΑΝΤ1]
- 8 λεπτά πριν Φωτιά τώρα στην Φιλοθέη Αττικής
- 11 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: Πήραν υπογραφή 237 νέες θέσεις – Δείτε που
- 18 λεπτά πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε













