Προφυλακιστέος ο 43χρονος που επιτέθηκε με πιρούνι στην έγκυο σύντροφό του
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος άνδρας από τη Γεωργία,ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με πιρούνι και τραυμάτισε σοβαρά την έγκυο σύντροφό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, ούτε της ανακρίτριας, ούτε του εισαγγελέα, ενώ από την υπεράσπιση ζητήθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς όπως ειπώθηκε ο κατηγορούμενος κατά το παρελθόν έχει ακουσίως νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
- 8 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο
- 8 λεπτά πριν Μόνιμο voucher έως 14.500 ευρώ ανά δικαιούχο για όλα τα ΑμεΑ
- 27 λεπτά πριν Ηλεία: Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου








