Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κτηνοτρόφος πέθανε από τη στεναχώρια του μετά τη θανάτωση των ζώων του
Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο Μικρό Μοναστήρι του Δήμου Χαλκηδόνος, στη Θεσσαλονίκη.
Ένας 75χρονος κτηνοτρόφος άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφότου ενημερώθηκε πως το κοπάδι των 30 προβάτων του θα έπρεπε να θανατωθεί, λόγω κρουσμάτων ευλογιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κτηνιατρικές Αρχές επιβεβαίωσαν την παρουσία της νόσου και ενημέρωσαν τον ηλικιωμένο πως, βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, τα ζώα του θα έπρεπε να θανατωθούν άμεσα για να αποτραπεί η εξάπλωση.
Ο άνδρας, που φέρεται να έπασχε από υποκείμενο νόσημα, υπέστη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του μετά το σοκ και κατέληξε λίγο αργότερα.
Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση στο χωριό, καθώς ο 75χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος μέλος της κοινότητας.
- 6 λεπτά πριν Meteo.gr: Πάνω από 480.000 καμένα στρέμματα στη Δυτική Αττική σε εννέα χρόνια
- 28 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε ξανά το 112 για Λούμπα, Μορφέικα και Άνω Αλεποχώρι
- 32 λεπτά πριν Η απαλλαγή των υπηρεσιών εκπαίδευσης από τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή









