Απάτη με «φιλοζωική εταιρία» στη Φλώρινα

Η Αστυνομία εξιχνίασε υπόθεση κλοπής που σημειώθηκε στη Φλώρινα στις 20 Ιουλίου, όπου τρεις άνδρες εξαπάτησαν έναν 70χρονο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 14.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 70χρονου, το πρωί εκείνης της ημέρας ένας άγνωστος προσποιούμενος μέλος φιλοζωικής εταιρίας επισκέφθηκε το σπίτι του και τον έπεισε να τον ακολουθήσει στο οικόπεδό του για να καταγράψει τις όρνιθες που είχε εκεί.
Κατά τη διάρκεια της καταγραφής, ένας συνεργός μπήκε στο σπίτι και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 14.000 ευρώ καθώς και διάφορα έγγραφα. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας τρίτος συνεργός και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες ηλικίας 26, 34 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φλώρινας, ενώ η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
- 1 λεπτό πριν Ακαθάριστα οικόπεδα 2026: Λήγει στις 15 Ιουνίου η προθεσμία – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 2.000 ευρώ
- 4 λεπτά πριν Νέα Γραμμή 5 στο Μετρό της Αθήνας: Πότε ξεκινά και ποιες περιοχές θα εξυπηρετεί
- 13 λεπτά πριν Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και κατέληξε ο ίδιος















