Κλειστά σχολεία στη Ρόδο την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα συνεχίζεται με έντονες βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Λόγω των καιρικών αυτών φαινομένων, αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στη Ρόδο την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου.
Ο δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης, ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων στο νησί.
Η απόφαση λήφθηκε εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αναμένεται να επηρεάσουν έντονα τα Δωδεκάνησα.
Στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Ρόδου αναφέρεται ότι, με βάση το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ, η έντονη επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου.
Η ΕΜΥ επισημαίνει ότι η κορύφωση των κακών καιρικών φαινομένων θα συμπέσει με τις ώρες μετακίνησης μαθητών και εκπαιδευτικών προς τα σχολεία. Για αυτόν τον λόγο, κρίθηκε αναγκαία η προληπτική απόφαση αναστολής της λειτουργίας των σχολείων, με βασική προτεραιότητα την ασφάλεια όλων.
- 58 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















