Γκάφα δημοσιογράφου «πρόδωσε» το φιάσκο Ερντογάν – «Δεν πήραμε τίποτα…»

Απροσεξία Τούρκου ανταποκριτή έξω από τον Λευκό Οίκο αποκάλυψε όσα δεν ήθελε να ακουστούν δημόσια: ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφυγε από τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς καμία ουσιαστική παραχώρηση.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος, νομίζοντας ότι η κάμερα ήταν κλειστή, μίλησε ανοιχτά για το ναυάγιο της επίσκεψης, προκαλώντας αμηχανία στην Άγκυρα.
Στο βίντεο που διέρρευσε ακούγεται να λέει:
- «Δεν πήραμε τίποτα… μας έβαλαν μόνο όρους: να κόψουμε το ρωσικό αέριο, να μην κάνουμε εμπόριο με την Κίνα και να πάρουμε τους εκδιωγμένους Παλαιστίνιους. Τίποτα από αυτά δεν γίνεται».
- Για τον Χακάν Φιντάν σημειώνει πως «παίζει παιχνίδι με τον γαμπρό Ερντογάν, τον Αλμπαϊράκ», μιλώντας για βαθύ ρήγμα ανάμεσα σε Φιντάν, γαμπρό και γιο του Τούρκου προέδρου, Μπιλάλ.
- Προσθέτει ότι «όλοι στην Άγκυρα συζητούν πλέον για την επόμενη μέρα μετά τον Ερντογάν».
Η «γκάφα» με την ανοιχτή κάμερα έγινε ήδη θέμα ακόμη και σε φιλοκυβερνητικά τουρκικά μέσα, προκαλώντας έντονες αναταράξεις στο προεδρικό περιβάλλον.
- 15 λεπτά πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 1 ώρα πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 2 ώρες πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια


















