Αναμονή τέλος! Στην Αθήνα η Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών προχωρά σήμερα στην ταυτόχρονη επικύρωση 48 διορισμών της κυβέρνησης Τραμπ, μετά την τροποποίηση των κανονισμών που επιτρέπει την έγκριση σε ομάδες, αντί για ξεχωριστές ψηφοφορίες.
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ο διορισμός της Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Αθήνα, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Μαζί με την Γκιλφόιλ, το «πακέτο» διορισμών περιλαμβάνει και άλλους πρεσβευτές, όπως την Καλίστα Γκίνγκριτς για την Ελβετία και το Λιχτενστάιν, καθώς και σειρά ανώτερων στελεχών σε ομοσπονδιακές υπηρεσίες.
Οι Ρεπουμπλικάνοι τονίζουν ότι η αλλαγή στους κανόνες ήταν αναγκαία, κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς για σκόπιμες καθυστερήσεις. Από την άλλη, η αντιπολίτευση απαντά πως ο πρόεδρος Τραμπ «ναρκοθετεί τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες».
- 42 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου


















