Φωτιά στη ΒΙ.ΠΕ Βελεστίνου Μαγνησίας
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στη βιομηχανική περιοχή ΒΙ.ΠΕ Βελεστίνου στη Μαγνησία. Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ στην κατάσβεση συμμετέχουν και υδροφόρες των ΟΤΑ.
Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112, με σύσταση να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, λόγω της επικίνδυνης παρουσίας καπνών από τη φωτιά.
Η πυροσβεστική συνεχίζει τις προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς και παραμένει σε επιφυλακή για την προστασία της περιοχής.
- 1 ώρα πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 1 ώρα πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









