Γράμμος – «Βάραθρο του Χάρου»: Επιχείρηση ανάσυρσης σορού άνδρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ανάσυρσης σορού σε ένα από τα πιο επικίνδυνα και δυσπρόσιτα σημεία του ορεινού όγκου του Γράμμου στην Καστοριά, γνωστό ως «Βάραθρο του Χάρου».
Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας 30-35 ετών
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η σορός ανήκει σε άνδρα ηλικίας περίπου 30 έως 35 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε σημείο με ιδιαίτερα επικίνδυνη πρόσβαση, καθιστώντας την επιχείρηση ανάσυρσης εξαιρετικά δύσκολη.
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής και αναρριχητές της ΕΜΑΚ
Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ έχει κληθεί ειδικό κλιμάκιο αναρριχητών της ΕΜΑΚ, λόγω της γεωμορφολογίας του σημείου όπου βρέθηκε η σορός.
Τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο άνδρας δεν ήταν κάτοικος της περιοχής, αλλά είχε ταξιδέψει από την Αθήνα. Τα αίτια και οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό του παραμένουν άγνωστα, ενώ η προανάκριση θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης και την ταυτοποίηση της σορού.
- 21 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 29 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 30 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία















