Χανιά: Ο σεΐχης Μανσούρ έφερε τον προσωπικό του οδοντίατρο από τη Γαλλία

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά κατά τη διάρκεια της παραμονής της βασιλικής οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζάγεντ αλ Ναχιάν επισκέφθηκε την Κρήτη με τρεις εντυπωσιακές θαλαμηγούς και συνοδεία συγγενών και φίλων, απολαμβάνοντας πολυτελείς διακοπές 24 ωρών.
Κατά τη διαμονή του, μέλος της οικογένειας αντιμετώπισε οξύ πονόδοντο. Η λύση ήταν να «μεταφερθεί» στην Κρήτη ο προσωπικός τους οδοντίατρος από τη Γαλλία, ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν. Ο σεΐχης μίσθωσε άμεσα ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο των Χανίων, ώστε να γίνει η θεραπεία.
Πολυτελή οχήματα και ειδικές άδειες
Η άφιξη της αποστολής κινητοποίησε διακριτικά τις αρχές, με το Λιμεναρχείο Χανίων να εγκρίνει ειδική άδεια στάθμευσης για πέντε υπερπολυτελή βαν κοντά στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».
Το βράδυ, ο σεΐχης και η συνοδεία του περπάτησαν στα γραφικά σοκάκια της πόλης και δειπνήσανε σε παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Ενετικό Λιμάνι, επιλέγοντας παραδοσιακά πιάτα με έμφαση στα φρέσκα θαλασσινά.
Την ώρα που η βασιλική οικογένεια απολαμβάνει πολυτέλειες όπως μεταφορά προσωπικού γιατρού από άλλη χώρα και ειδικές διευκολύνσεις, η πραγματικότητα για τον μέσο Έλληνα πολίτη είναι διαφορετική
Το περιστατικό αναδεικνύει τις χαοτικές διαφορές ανάμεσα στη βασιλική πολυτέλεια και στην καθημερινότητα των απλών πολιτών.
- 13 λεπτά πριν Φωτιά τώρα στην Φιλοθέη Αττικής
- 16 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: Πήραν υπογραφή 237 νέες θέσεις – Δείτε που
- 23 λεπτά πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε

















