Μαφιόζικη εκτέλεση στον Άγιο Παντελεήμονα – Στο «κάδρο» ο αδελφός του θύματος

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που συνδέεται με το κύκλωμα των ναρκωτικών αποδίδουν οι Αρχές τη δολοφονία του 47χρονου Αλβανού υπηκόου, το βράδυ της Δευτέρας (18/8), στον Άγιο Παντελεήμονα.
Το θύμα είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αστυνομικές αρχές στην Ελλάδα, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε σοβαρές υποθέσεις. Τον Φεβρουάριο του 2022 συνελήφθη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που ειδικευόταν σε κλοπές σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ τον Απρίλιο του 2024 βρέθηκε ξανά στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για παρόμοια αδικήματα.
Στο φως έρχονται την ίδια ώρα πληροφορίες για τον 38χρονο αδελφό του, ο οποίος έχει απασχολήσει τόσο τις ελληνικές όσο και τις αλβανικές αρχές. Στη γειτονική χώρα έχει κατηγορηθεί για δολοφονία αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια περί εκδίκησης και ανοιχτών «λογαριασμών».
Τα αλβανικά ΜΜΕ αναδεικνύουν ιδιαίτερα τη διασύνδεση της οικογένειας με το οργανωμένο έγκλημα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η μαφιόζικη εκτέλεση στον Άγιο Παντελεήμονα να σχετίζεται άμεσα με τις δραστηριότητες του αδελφού του θύματος.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να «ξεσκονίζουν» το παρελθόν των δύο αδελφών και να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
- 13 λεπτά πριν Προκήρυξη ΕΑΒ 2026: Αιτήσεις έως 7 Ιουνίου για 268 προσλήψεις – Δείτε όλες τις ειδικότητες
- 35 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 43 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη















