Αχαΐα: 550 οχήματα καταστράφηκαν από την πυρκαγιά

Η καταστροφική πυρκαγιά στην Αχαΐα δεν άφησε ανέπαφα ούτε τα οχήματα που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Τελωνείου Πατρών της ΑΑΔΕ.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 550 αυτοκίνητα που κάηκαν ολοσχερώς, αριθμός που αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των οχημάτων στον υπαίθριο χώρο.
Ποια οχήματα καταστράφηκαν
Περισσότερα από τα μισά από τα κατεστραμμένα οχήματα είχαν ήδη ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και δεν ήταν δυνατό να δημοπρατηθούν ως κανονικά αυτοκίνητα. Ο υπαίθριος χώρος είχε αποψιλωθεί τον Ιούνιο, όπως προβλέπει η νομοθεσία, ωστόσο η ένταση της φωτιάς οδήγησε στην πλήρη καταστροφή.
Εντολή για καταγραφή ζημιών
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έδωσε εντολή ώστε, μόλις η θερμοκρασία στον χώρο πέσει σε ασφαλή επίπεδα – καθώς παραμένει πολύ υψηλή λόγω της θερμότητας από τις λαμαρίνες – να πραγματοποιηθεί πλήρης καταγραφή των ζημιών.
- 6 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 7 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία
- 11 λεπτά πριν Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοιχτή έως 10 Ιουλίου η πλατφόρμα για αιτήσεις – Η προθεσμία που πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι















