Ολυμπιακός στην Ιταλία για δύο δυνατά φιλικά με Νάπολι και Ίντερ
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης 13 Αυγούστου για την Ιταλία, όπου θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας του, αντιμετωπίζοντας πρώτα τη Νάπολι την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 19:00 (COSMOTE SPORT 3HD) και στη συνέχεια την Ίντερ το Σάββατο 16 Αυγούστου στις 21:30 (COSMOTE SPORT 1HD).
Η αποστολή θα καταλύσει στην Ισέρνια, με προπονήσεις να πραγματοποιούνται στο ανακαινισμένο στάδιο «Lancellotta». Τα δύο αυτά ματς αποτελούν την τελευταία και πιο απαιτητική φάση της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων».
- 2 λεπτά πριν Γεωργιάδης: Τα γυαλιά τα χρησιμοποίησα ως Bluetooth, όχι ως κάμερα
- 35 λεπτά πριν ΙΝΣΕΤΕ: Θετικό το πρώτο εξάμηνο για τον ελληνικό τουρισμό – Στα 10,7 εκατ. οι διεθνείς αφίξεις
- 1 ώρα πριν Σχολικές καθαρίστριες: 22 νέες θέσεις στον Δήμο Μυκόνου









