Βάρη: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό 12 μέτρων στις «τρύπες του Καραμανλή»
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι στη Βάρη, κοντά στο τούνελ που είναι γνωστό ως «τρύπες του Καραμανλή». Ένα αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό βάθους άνω των 12 μέτρων, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.
Η 60χρονη οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά αλλά διατηρούσε τις αισθήσεις της. Στο σημείο έσπευσε διασώστης του ΕΚΑΒ με μοτοσικλέτα για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται.
- 1 ώρα πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 1 ώρα πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο









