Στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Μια γεμάτη ποδοσφαιρική ημέρα περιμένει σήμερα (7/8) τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Η ΑΕΚ συνεχίζει την πορεία της στο Conference League, έχοντας αποκλείσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο γήπεδο «Αλφαμέγα».
Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2 HD, ενώ περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας αναμένεται να ταξιδέψουν για να στηρίξουν την Ένωση ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 14 Αυγούστου.
Την ίδια μέρα, ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα στο Europa League, υποδεχόμενος στη Θεσσαλονίκη τη Βόλφσμπεργκερ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να θέσει τις βάσεις πρόκρισης πριν τη ρεβάνς στην Αυστρία. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OPEN.
Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, όπου φιλοξενεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Μετά τον αποκλεισμό από τη Ρέιντζερς στο Champions League, οι Πράσινοι καλούνται να δείξουν αντίδραση και να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1 HD.
Οι σημαντικότερες αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας είναι οι εξής:
Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ (19:00, Cosmote Sport 2),
ΠΑΟΚ – Βόλφσμπεργκερ (20:30, OPEN),
Παναθηναϊκός – Σαχτάρ (21:00, Cosmote Sport 1).
- 43 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου


















