Παλαιό Φάληρο: «Φύλλο και φτερό» το κινητό της Αλγερινής

Μερικές ώρες πριν από την απολογία της Αλγερινής μητέρας, που φέρεται να εγκατέλειψε την τρίχρονη κόρη της, Τζένα, στη θάλασσα της παραλίας Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο, την Κυριακή 27 Ιουλίου, οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς το κινητό τηλέφωνό της.
Η συσκευή, που μεταφέρθηκε τη Δευτέρα (4 Αυγούστου) στα εγκληματολογικά εργαστήρια, αναμένεται να ρίξει φως στις κινήσεις και τις επικοινωνίες της από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της στα Κάτω Πατήσια, μέχρι την επιστροφή της μετά το τραγικό συμβάν.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση του παιδιού, η μητέρα –η οποία έχει ήδη ομολογήσει την πράξη της– φέρεται να επικοινώνησε με την Πρεσβεία της Αλγερίας, εκφράζοντας την επιθυμία να επιστρέψει στη χώρα της μαζί με τα δύο άλλα της παιδιά.
Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε την ημέρα που είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, μόλις δύο ημέρες μετά τον θάνατο της μικρής Τζένα.
- 8 λεπτά πριν Παπαθανάσης: 110 εκατ. ευρώ για 18 νέα έργα στη Δυτική Μακεδονία
- 14 λεπτά πριν Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- 21 λεπτά πριν Ακαθάριστα οικόπεδα 2026: Λήγει στις 15 Ιουνίου η προθεσμία – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 2.000 ευρώ















