Ρόδος: Τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό

Στον ανακριτή Ρόδου οδηγήθηκε 18χρονος υπήκοος Δανίας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς του Α.Τ. Αρχαγγέλου, μετά από καταγγελία 18χρονης Ιταλίδας για σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση.
Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα σε χώρο πίσω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Φαληράκι, όπου διασκέδαζαν και οι δύο τουρίστες.
Ο 18χρονος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε συναίνεση μεταξύ τους. Οι αστυνομικές αρχές ακολούθησαν τη νόμιμη διαδικασία, σχηματίζοντας δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου.
Ο νεαρός απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στη φάση της διερεύνησης από τις δικαστικές αρχές.
- 3 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
- 12 λεπτά πριν ΔΕΗ: Νέες ευκαιρίες εργασίας εκτός ΑΣΕΠ σε 7 ειδικότητες – Πού θα γίνουν οι προσλήψεις
- 1 ώρα πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους















