Επίθεση με μαχαίρι για 10 ευρώ στη Βαλαωρίτου

Σε εξιχνίαση σοβαρής υπόθεσης απόπειρας ληστείας και επίθεσης με μαχαίρι προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από πολύμηνη έρευνα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου στην περιοχή της Βαλαωρίτου, στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, δύο άτομα επιτέθηκαν σε 21χρονο άνδρα, απαιτώντας το ποσό των 10 ευρώ. Όταν το θύμα αντέδρασε, οι δράστες φέρονται να τον τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ταυτοποιήθηκε 18χρονος κρατούμενος – Αναζητείται συνεργός
Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έναν από τους φερόμενους δράστες, έναν 18χρονο Έλληνα, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για άλλη υπόθεση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του δεύτερου εμπλεκόμενου, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.
Η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τις επόμενες νομικές ενέργειες.
- Μόλις τώρα Μεταβολή εξπρές στον καιρό: Πού θα βρέξει σήμερα 05/06
- 6 λεπτά πριν Επίδομα θέρμανσης: Η υποχρέωση που πρέπει να τηρούν οι δικαιούχοι για 5 χρόνια
- 16 λεπτά πριν Σύνταξη μη μισθωτών: τι πρέπει να ξέρουν επαγγελματίες και αγρότες πριν υποβάλουν αίτηση
















