Υπό έλεγχο η φωτιά στο Metropolitan στον Χολαργό

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7) στην Πυροσβεστική, όταν ξέσπασε φωτιά στο υπόγειο της ιδιωτικής κλινικής Metropolitan στον Χολαργό.
Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 2 ειδικά οχήματα, καταφέρνοντας να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο σε σύντομο χρόνο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χολαργού-Παπάγου, Ηλία Αποστολόπουλο, η πυρκαγιά ξεκίνησε από τις γεννήτριες του νοσοκομείου έπειτα από διακοπή ρεύματος.
Το κτήριο εκκενώθηκε άμεσα και με ασφάλεια, με ασθενείς και προσωπικό να απομακρύνονται στον προαύλιο χώρο – πολλοί ασθενείς μάλιστα με ορούς ακόμα στα χέρια τους.
Ωστόσο, μάρτυρες κατήγγειλαν στην ΕΡΤ ότι δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση από το προσωπικό για εκκένωση, καθώς –όπως ανέφεραν– έτρεχαν να φύγουν χωρίς εξηγήσεις. Μία επισκέπτρια σημείωσε μάλιστα την απουσία πυροσβεστήρων στο κτήριο.
Η Τροχαία προχώρησε σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με εκτροπές οχημάτων στον παράδρομο της Λεωφόρου Μεσογείων και στις οδούς Μιλτιάδου και Σωκράτους.
- 54 λεπτά πριν Ταλαιπωρία τέλος: Τα πάντα για το ακίνητό σας με ένα κλικ – Έρχεται ο Ενιαίος Κόμβος Ακινήτων
- 1 ώρα πριν Γεωργιάδης: Οι ασθενείς είναι καλύτερα όταν νοσηλεύονται σε καλύτερες συνθήκες νοσηλείας
- 1 ώρα πριν Δημοσκόπηση Metron Analysis: Το 69% λέει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση















