ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης… κάνει casting μέσω TikTok για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Με ένα καυστικό και ασυνήθιστα αιχμηρό για τα δεδομένα του ΠΑΣΟΚ βίντεο, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζει τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Στο βίντεο, που θυμίζει… διαδικασία casting, εμφανίζονται διαδοχικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να καταφέρονται εναντίον των εξεταστικών επιτροπών. Μεταξύ αυτών, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Παύλος Μαρινάκης, ο Μάκης Βορίδης και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την πιο απρόσμενη εμφάνιση κάνει ο Άδωνης Γεωργιάδης, ως «guest star», με απόσπασμα από το 2007, όταν ήταν ακόμη στέλεχος του ΛΑΟΣ.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος στο κοινό, δηλώνει πως αν η κυβέρνηση απορρίψει το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής με αντικείμενο την πιθανή εμπλοκή των πρώην υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη και Λευτέρη Αυγενάκη, τότε ουσιαστικά «εμποδίζει τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τις ποινικές ευθύνες τους, όπως αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας».
Το βίντεο κλείνει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τονίζει:
«Είμαι σίγουρος ότι εσείς επιλέγετε την έρευνα, την αλήθεια και την απόδοση ευθυνών – σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό, που επιλέγει το σκοτάδι και την ατιμωρησία».
- 8 λεπτά πριν Παπαθανάσης: 110 εκατ. ευρώ για 18 νέα έργα στη Δυτική Μακεδονία
- 14 λεπτά πριν Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- 21 λεπτά πριν Ακαθάριστα οικόπεδα 2026: Λήγει στις 15 Ιουνίου η προθεσμία – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 2.000 ευρώ

















