Πάνε να βγάλουν «τρελό» τον δολοφόνο της Κυριακής – Κατάθεση για μειωμένο καταλογισμό

Πάνε να βγάλουν «τρελό» τον δολοφόνο της Κυριακής – Κατάθεση για μειωμένο καταλογισμό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Την προσωπική επιστημονική του γνώμη ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα τέλεσε το στυγερό έγκλημα με μειωμένο καταλογισμό, κατέθεσε στη δίκη ο καθηγητής ψυχιατρικής και θεράπων ιατρός του δράστη στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού.

Ο μάρτυρας δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από την Πρόεδρο και την Εισαγγελέα της έδρας, για την επιστημονική του εκτίμηση, με τον ίδιο να διευκρινίζει ότι κρίνει βάσει της εικόνας του κατηγορούμενου μετά το έγκλημα και ότι δε γνωρίζει το ιστορικό του.

Ο κ. Αθανάσιος Δουζένης, είναι ο άνθρωπος που επιβλέπει, που βλέπει, που κάνει συνεδρίες μαζί με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα μέσα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται ο 40χρονος κατηγορούμενος και ότι με βάση την κλινική του κατάσταση από την ημέρα μετά το στυγερό έγκλημα, οπότε άρχισε να τον βλέπει μέχρι και σήμερα, εκτιμά, είναι η προσωπική του γνώμη, ότι θα μπορούσε να τελέσει το στυγερό έγκλημα χωρίς τον πλήρη καταλογισμό, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει λάβει γνώση του ιστορικού του, παρά μόνον τα όσα έχει ακούσει από τα από τα μέσα ενημέρωσης, από τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την δικογραφία.

Υπάρχουν ενδείξεις μειωμένου καταλογισμού, είπε χαρακτηριστικά, αν λάβουμε υπόψη τη νοσηρότητα του ατόμου λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών και κατανάλωσης αλκοόλ. Ακολούθως προέβη στην αντιφατική διαπίστωση που η αλήθεια είναι ότι μπέρδεψε αρκετά το δικαστήριο, ότι όλες οι κινήσεις του το βράδυ του φόνου δείχνουν ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε, αλλά το τι τον οδήγησε να το διαπράξει, είναι κάτι που η δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει.

Δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από την έδρα, τόσο από την πρόεδρο, όσο και από την εισαγγελέα για το τι ακριβώς σημαίνει αυτό που είπε ο μάρτυρας, διότι όπως το επεσήμανε χαρακτηριστικά και η εισαγγελέας, διατύπωσε μία επιστημονική άποψη ότι ο δράστης μπορεί να είχε μειωμένο καταλογισμό στο έγκλημα του, χωρίς όμως να την τεκμηριώνει με στοιχεία.

Νωρίτερα, ο μάρτυρας ανέφερε ότι ο δράστης από την πρώτη ώρα μετά το έγκλημα μέχρι και σήμερα, λέει ότι έχει κενό μνήμης και ότι δεν θυμάται τίποτα από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.

Θυμάται όλα τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας και όλα τα γεγονότα από την επόμενη μέρα και μετά, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την κατάθεση του προηγούμενου μάρτυρα, του Αστυνόμου Ασφαλείας, ο οποίος συνόδευσε τον κατηγορούμενο στο νοσοκομείο το βράδυ στυγερής δολοφονίας, ο οποίος κατέθεσε ότι τρεις ώρες μετά, όταν συνήλθε ο δράστης, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κοιτάξει τα χέρια του και να ρωτήσει τι έκανα στην Κυριακή, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είχε συνείδηση ότι είχε κάνει κάτι πολύ κακό στην άτυχη 28χρονη κοπέλα.

Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr